Over Nicole

Welkom bij Rondoo

Loop je vast op het werk of in je privéleven? Heb je veel last van stress? Sta je te ver af van wat jij wil? Heb je het gevoel dat je andere keuzes moet maken, maar weet je niet welke? Graag help ik je om jouw vraag te verhelderen en je inzicht te geven in de situatie waar jij je in bevindt. Je te laten nadenken over ontwikkelingen die er nodig zijn om je weer echt happy te voelen en jou weer aan het roer te zetten van je leven.

Krachtcoaching is de methode die ik gebruik in mijn gesprekken. Niet de focus op dat wat je niet kan, maar versterken van je kracht. Samen met jou wil ik op zoek naar datgene wat jou energie geeft en je ogen laat stralen zodat je van daaruit kunt werken aan je ontwikkeling en keuzes kunt maken.

Belangrijk is dat je een goed gevoel hebt bij mij en er op vertrouwt dat ik je verder kan helpen. Neem gerust contact met me op om je vraag voor te leggen en even kennis te maken.

Rondoo - inspiratie en inzicht
Rondoo - welkom!
Rondoo coaching praktijk

Even voorstellen

Nicole Fleskens

Halverwege 2015 ben ik gestart met mijn eigen coachpraktijk, Rondoo. Na jarenlang in met name commerciële functies te hebben gewerkt in het bedrijfsleven, heb ik besloten om de stap te wagen. Maar deze stap had natuurlijk een flinke aanlooptijd nodig….

Mijn verhaal

Omdat gastvrijheid, beleving en ondernemerschap voor mij belangrijke kernwoorden waren, heb ik na mijn gymnasiumtijd gekozen voor een opleiding aan de Hoge Hotelschool. Een erg leerzame periode, met name op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Hierna rolde ik het bedrijfsleven in en pakte ik op wat op mijn pad kwam. Dat waren met name commerciële functies. Dit bleek uiteindelijk niet de route te zijn waar ik me echt goed bij voelde. Ik miste diepgang, met name in het contact met mijn gesprekspartners. Toen ik me dit realiseerde, besloot ik Psychologie te gaan studeren. Iets waar ik op de middelbare school ook al aan had gedacht, maar toen niet voor had gekozen. De combi van een jong gezin, werken en studeren zorgde voor een tijd van druk, uitdaging en zelfdiscipline. Maar deze route zorgde er wel voor dat ik me kon gaan ontwikkelen in de richting die ik in wilde slaan: begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Geweldig om bezig te zijn met datgene waar je ècht energie van krijgt!

 

Ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal en help je graag verder om ook weer met energie in het leven te staan!

Laten we kennismaken...

Het begint met een 'klik'.
Spreekt mijn aanpak je aan en heb je behoefte aan reflectie, coaching of het ontdekken van jouw talenten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken...

Erkenningen en registraties

Rondoo - aangesloten bij NOBCO

 

Rondoo is aangesloten bij NOBCO
de Nederlandse orde van beroepscoaches.

 

Rondoo is lid van de
Nederlandse Vereniging voor Natuurcoaches

Logo Global Code of Ethics

Ik werk volgens de Internationale Ethische Code (IEC).  De IEC geeft een kader voor coaches om op een professionele, heldere en consistente manier te werken. Het omvat richtlijnen voor het hanteren van integriteit, professioneel gedrag, contractuele afspraken, persoonlijke verantwoordelijkheid en het waarborgen van vertrouwelijkheid in de coachingspraktijk. De IEC kun je hier downloaden.

Ervaringen van anderen met coaching door Rondoo

“Echt alweer een hele tijd geleden heb ik bij jou een coachingtraject afgerond. Ik zie hieronder dat het alweer meer dan een jaar is geleden. Ik wilde je even laten weten dat ik er veel aan heb gehad en nog steeds. Nu 2 weken werkzaam bij [……].

Daarnaast zijn mensen altijd blij verrast dat ik uit eigen initiatief een coach om hulp heb gevraagd wat voor hun inhoudt dat ik graag verder wil. Ik heb er dan ook zeker geen spijt van gehad en zou het iedereen aanraden! Heb eindelijk het gevoel dat ik echt stappen maak dat maakt wel gelukkig.”

“Ik heb het traject als zeer positief ervaren. Ik vond het fijn om o.a. inzicht te krijgen in mijn communicatiepatroon, manier van handelen en wat mijn valkuilen zijn. Ik vond het interessant om met deze inzichten aan de slag te gaan door bijv. reflecteren, het toepassen van de Roos van Leary, effectief confronteren, relativeren. Dit alles heb ik zowel in mijn privé,- als werksituatie kunnen toepassen.

Ik heb meer inzicht gekregen in wat ik op professioneel gebied in de toekomst wil en welke keuzes ik daarin kan en wil maken. Ook ben ik nu zelfverzekerder in wat ik wil en hoe ik dat kan bewerkstelligen. Als ik achter mijn keuzes sta, draag ik dat ook uit en maakt me dat krachtig!”

“Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor de fijne begeleiding afgelopen tijd. Eerlijk gezegd heb ik geen feedbackpunten. Het voelde van begin af aan al vertrouwd bij jou. Je hebt me meer inzicht gegeven in wie ik ben en hoe ik met bepaalde dingen om kan gaan. Ook dat bepaalde eigenschappen helemaal niet ‘slecht’ zijn, terwijl ik het eerder wel zo heb ervaren. Dankzij de jouw gegeven handvatten kan er beter mee omgaan. En zo merk ik ook dat ik meer bezig ben met het hier en nu. Niet met wat ik in het verleden gedaan heb of wat er allemaal komen gaat. Dit geeft me veel meer rust. Ik ben zeker van plan alle tips te blijven gebruiken!”

“Nogmaals onwijs bedankt voor alle fijne, motiverende en goede/leuke sessies! Ik ben ontzettend blij dat ik met jou dit hele traject heb mogen doorlopen en meteen goed nieuws: ik heb de baan!! “

“Ik voelde mij ontzettend op mijn gemak bij Nicole en vanaf de eerste sessie had ik het gevoel dat zij mij begreep en er écht voor mij was. Door dat gevoel waren de sessies erg open, comfortabel en fijn. Daarnaast is Nicole is erg goed in het reflecteren en in kaart brengen van patronen, waardoor ik dingen van mijzelf leerde kennen die ik nooit aan elkaar gekoppeld had en/of beseft heb. Ook herkende zij bij mij de ‘hooggevoeligheid’ en andere denkpatronen of valkuilen, waardoor ik nu nog beter weet wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan. Tijdens, maar vooral ook nu na, het traject heb ik een ontzettende rust in mijzelf gevonden en ben ik Nicole ontzettend dankbaar voor alle motiverende, inzichtelijke en positieve woorden die mij weer op het juiste pad hebben gebracht. Ik ga haar sowieso missen!”

Nicole coacht me in mijn ontwikkeling in mijn werk. Ze stelt mij de juiste vragen waardoor ik mezelf kan spiegelen en (soms) tot verrassende inzichten over mezelf kom… en vervolgens kijken we hoe we hoe ik kan leren van deze inzichten, zowel in werk als prive.

Volg me via @nicole_fleskens

Rondoo inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Rondoo?
Meld je aan voor de mailinglijst. Geen spam, maar wel inspiratie!


 


Nee, bedankt!