Over Nicole

Welkom bij Rondoo

Loop je vast op het werk of in je privéleven? Heb je veel last van stress? Sta je te ver af van wat jij wil? Heb je het gevoel dat je andere keuzes moet maken, maar weet je niet welke? Graag help ik je om jouw vraag te verhelderen en je inzicht te geven in de situatie waar jij je in bevindt. Je te laten nadenken over ontwikkelingen die er nodig zijn om je weer echt happy te voelen en jou weer aan het roer te zetten van je leven.

Krachtcoaching is de methode die ik gebruik in mijn gesprekken. Niet de focus op dat wat je niet kan, maar versterken van je kracht. Samen met jou wil ik op zoek naar datgene wat jou energie geeft en je ogen laat stralen zodat je van daaruit kunt werken aan je ontwikkeling en keuzes kunt maken.

Belangrijk is dat je een goed gevoel hebt bij mij en er op vertrouwt dat ik je verder kan helpen. Neem gerust contact met me op om je vraag voor te leggen en even kennis te maken.

Rondoo - inspiratie en inzicht
Rondoo - welkom!
Rondoo coaching praktijk

Even voorstellen

Nicole Fleskens

Halverwege 2015 ben ik gestart met mijn eigen coachpraktijk, Rondoo. Na jarenlang in met name commerciële functies te hebben gewerkt in het bedrijfsleven, heb ik besloten om de stap te wagen. Maar deze stap had natuurlijk een flinke aanlooptijd nodig….

Mijn verhaal

Omdat gastvrijheid, beleving en ondernemerschap voor mij belangrijke kernwoorden waren, heb ik na mijn gymnasiumtijd gekozen voor een opleiding aan de Hoge Hotelschool. Een erg leerzame periode, met name op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Hierna rolde ik het bedrijfsleven in en pakte ik op wat op mijn pad kwam. Dat waren met name commerciële functies. Dit bleek uiteindelijk niet de route te zijn waar ik me echt goed bij voelde. Ik miste diepgang, met name in het contact met mijn gesprekspartners. Toen ik me dit realiseerde, besloot ik Psychologie te gaan studeren. Iets waar ik op de middelbare school ook al aan had gedacht, maar toen niet voor had gekozen. De combi van een jong gezin, werken en studeren zorgde voor een tijd van druk, uitdaging en zelfdiscipline. Maar deze route zorgde er wel voor dat ik me kon gaan ontwikkelen in de richting die ik in wilde slaan: begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Geweldig om bezig te zijn met datgene waar je ècht energie van krijgt!

 

Ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal en help je graag verder om ook weer met energie in het leven te staan!

Laten we kennismaken...

Het begint met een 'klik'.
Spreekt mijn aanpak je aan en heb je behoefte aan reflectie, coaching of het ontdekken van jouw talenten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken...

Erkenningen en registraties

Rondoo - aangesloten bij NOBCORondoo is aangesloten bij NOBCO de Nederlandse orde van beroepscoaches.

Volg me via @nicole_fleskens

Rondoo inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Rondoo?
Meld je aan voor de mailinglijst. Geen spam, maar wel inspiratie!


 


Nee, bedankt!