Werkwijze

Mijn manier van coachen

Mijn coachgesprekken met jou zijn eerlijk, open en persoonlijk. Werkend vanuit de positieve psychologie leg ik de focus op dat waar je sterk in bent, op je kracht. Ik kan je bijvoorbeeld helpen om meer inzicht te krijgen in je drijfveren. Ook inzicht in het systeem waar je in zit, kan door middel van familie- of organisatieopstellingen onderdeel zijn van de coaching. Samen zoeken we naar datgene wat je energie geeft en je ogen laat stralen. Van daaruit kun je keuzes maken en werken aan je ontwikkeling zodat je je weer echt happy kunt voelen.

De gesprekken kunnen in mijn praktijkruimte in Helmond Brandevoort plaatsvinden, maar we kunnen er ook voor kiezen om de natuur in te gaan.

Belangrijk is dat je een goed gevoel hebt bij mij en er op vertrouwt dat ik je verder kan helpen. Neem gerust contact met me op om even kennis te maken en je vraag voor te leggen.

Rondoo - inspiratie en inzicht
Rondoo - welkom!
Rondoo coaching praktijk

Focus op jouw kracht

Op zoek naar wat je energie geeft.
 • Inzicht in kwaliteiten, uitdagingen en ontwikkelpunten

  Door dit inzicht krijg je duidelijker voor ogen waar jouw kracht ligt en wat bij jou past. 

 • Wat belemmert je om in je kracht te gaan staan

  Heb je bepaalde overtuigingen die jou beperken, of fluistert er altijd een stemmetje in je hoofd? 

 • Reflectie op ideaal

  Wat wil je eigenlijk bereiken?

 • Positieve psychologie als basis

  Jouw potentieel en kracht zijn de belangrijkste uitgangspunten

De rust van de natuur

Buiten in de natuur kom je bij jezelf
 • De natuur vermindert stress

  Ruimte om je heen geeft ruimte in je hoofd, je ervaart meer positieve emoties

 • Lichamelijk en mentaal bewegen

  Van wandelen ga je helder denken en relativeren. Je probleemoplossend vermogen neemt toe.

 • Aandacht voor het Nu

  Door te wandelen zet je al je zintuigen open.

 • Vrijheid om te praten

  Doordat je naast elkaar loopt en elkaar niet steeds aankijkt, kun je meer vrijheid ervaren bij het vertellen van je verhaal.

Coachen met de hond

De hond als spiegel
 • Uit je hoofd

  Dit is een vorm van ervaringsleren; het haalt je uit het denken

 • De hond reageert op jouw signalen

  Hij laat jou zien wat jouw signalen voor hem betekenen

 • Inzicht in patronen

  Welk gedrag laat jij zien als je iets wil bereiken?

 • Koppeling met dagelijks leven

  Na elke oefening koppelen we de situatie met de hond aan je dagelijks leven. Welke parallellen zie je?

Gericht op zoek naar een coach?

Rondoo coaching zet je weer in je kracht
Heb je behoefte aan reflectie, coaching of het ontdekken van jouw talenten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken...
Ervaringen van anderen met coaching door Rondoo

“Echt alweer een hele tijd geleden heb ik bij jou een coachingtraject afgerond. Ik zie hieronder dat het alweer meer dan een jaar is geleden. Ik wilde je even laten weten dat ik er veel aan heb gehad en nog steeds. Nu 2 weken werkzaam bij [……].

Daarnaast zijn mensen altijd blij verrast dat ik uit eigen initiatief een coach om hulp heb gevraagd wat voor hun inhoudt dat ik graag verder wil. Ik heb er dan ook zeker geen spijt van gehad en zou het iedereen aanraden! Heb eindelijk het gevoel dat ik echt stappen maak dat maakt wel gelukkig.”

“Ik heb het traject als zeer positief ervaren. Ik vond het fijn om o.a. inzicht te krijgen in mijn communicatiepatroon, manier van handelen en wat mijn valkuilen zijn. Ik vond het interessant om met deze inzichten aan de slag te gaan door bijv. reflecteren, het toepassen van de Roos van Leary, effectief confronteren, relativeren. Dit alles heb ik zowel in mijn privé,- als werksituatie kunnen toepassen.

Ik heb meer inzicht gekregen in wat ik op professioneel gebied in de toekomst wil en welke keuzes ik daarin kan en wil maken. Ook ben ik nu zelfverzekerder in wat ik wil en hoe ik dat kan bewerkstelligen. Als ik achter mijn keuzes sta, draag ik dat ook uit en maakt me dat krachtig!”

“Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor de fijne begeleiding afgelopen tijd. Eerlijk gezegd heb ik geen feedbackpunten. Het voelde van begin af aan al vertrouwd bij jou. Je hebt me meer inzicht gegeven in wie ik ben en hoe ik met bepaalde dingen om kan gaan. Ook dat bepaalde eigenschappen helemaal niet ‘slecht’ zijn, terwijl ik het eerder wel zo heb ervaren. Dankzij de jouw gegeven handvatten kan er beter mee omgaan. En zo merk ik ook dat ik meer bezig ben met het hier en nu. Niet met wat ik in het verleden gedaan heb of wat er allemaal komen gaat. Dit geeft me veel meer rust. Ik ben zeker van plan alle tips te blijven gebruiken!”

“Nogmaals onwijs bedankt voor alle fijne, motiverende en goede/leuke sessies! Ik ben ontzettend blij dat ik met jou dit hele traject heb mogen doorlopen en meteen goed nieuws: ik heb de baan!! “

“Ik voelde mij ontzettend op mijn gemak bij Nicole en vanaf de eerste sessie had ik het gevoel dat zij mij begreep en er écht voor mij was. Door dat gevoel waren de sessies erg open, comfortabel en fijn. Daarnaast is Nicole is erg goed in het reflecteren en in kaart brengen van patronen, waardoor ik dingen van mijzelf leerde kennen die ik nooit aan elkaar gekoppeld had en/of beseft heb. Ook herkende zij bij mij de ‘hooggevoeligheid’ en andere denkpatronen of valkuilen, waardoor ik nu nog beter weet wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan. Tijdens, maar vooral ook nu na, het traject heb ik een ontzettende rust in mijzelf gevonden en ben ik Nicole ontzettend dankbaar voor alle motiverende, inzichtelijke en positieve woorden die mij weer op het juiste pad hebben gebracht. Ik ga haar sowieso missen!”

Nicole coacht me in mijn ontwikkeling in mijn werk. Ze stelt mij de juiste vragen waardoor ik mezelf kan spiegelen en (soms) tot verrassende inzichten over mezelf kom… en vervolgens kijken we hoe we hoe ik kan leren van deze inzichten, zowel in werk als prive.

Rondoo inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Rondoo?
Meld je aan voor de mailinglijst. Geen spam, maar wel inspiratie!


 


Nee, bedankt!