Wandelcoach Mierlo

Ik help je weer in je kracht te komen
Stap voor stap naar je~zelf

Wandelcoaching in Mierlo

Pieker je veel, ervaar je stress of weet je niet zo goed welke richting je op moet in je werk of je privéleven? Wandel coaching vlakbij Mierlo van Rondoo Coaching kan je helpen om op een unieke wijze dichter tot jezelf te komen. In plaats van een gesprek in de praktijk, neem ik je mee de natuur in om te reflecteren op jezelf en wat je allemaal bezighoudt. Wandelcoaching in de buurt van Mierlo is ontspannend, laagdrempelig en een goede manier om weg te komen van de dagelijkse prikkels. Zo kan ik je helpen om je hart en hoofd weer met elkaar te verbinden, in de natuur.

Hoe werkt wandelcoaching?

Uit onderzoek blijkt dat jezelf omgeven met natuur je kan helpen om beter in contact te komen met je gevoel en te reflecteren op jezelf. Een stadse omgeving versterkt namelijk alleen maar prikkels en sociale druk. Regelmatig in de natuur zijn heeft een positief op je lichamelijke én mentale gezondheid. Daarom ga ik als wandelcoach vlakbij Mierlo graag met je de buitenlucht in om daar op zoek te gaan naar wat jou belemmert. We gaan op zoek naar de diepere laag en kunnen wandelend praten over jouw gevoel en wat je tegenhoudt. We lopen naast elkaar, wat het misschien gemakkelijker maakt om je verhaal te doen, dan wanneer je tegenover elkaar zit in een praktijkruimte.

Van een frisse start tot rust in je hoofd

Bij Rondoo Coaching bied ik verschillende mogelijkheden op het gebied van wandel coaching vlakbij Mierlo. Zo is er bijvoorbeeld de ‘Frisse start’, een vroege ochtendwandeling waarbij je letterlijk een frisse start van de dag maakt, samen met je wandelcoach. We gaan reflecteren en gesprekken voeren over de dingen die jou bezighouden. Ook kun je meedoen aan een ‘inspiratiesessie’, waarbij we eerst een paar uur oefeningen doen in de buitenlucht, en vervolgens een korte stiltewandeling maken. Voor de piekeraars en overdenkers is er de ‘rust-in-je-hoofd-sessie’, waarbij we in een kleine groep de stilte van de natuur opzoeken.
Binnen.

Coaching aan tafel om jou weer in je kracht te zetten!

Buiten.

Coaching in de natuur geeft ruimte om terug naar je~zelf te komen.

Met hond.

Een eerlijke spiegel die jou laat zien wat je kwaliteiten en valkuilen zijn.

Wandelcoach in Mierlo

Zoek jij een betrouwbare wandelcoach in de buurt van Mierlo, omdat jij aan de slag wilt met jezelf om weer terug in je kracht te komen? Bij Rondoo Coaching vindt je diverse wandelcoaching trajecten met mij, Nicole Fleskens. Wil je meer weten? Lees hier meer over mij of neem gerust eens contact op.

Het begint met een 'klik'.

Spreekt mijn aanpak je aan en heb je behoefte aan reflectie, coaching of het ontdekken van jouw talenten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken...

Voor inspiratie,
Volg me op @nicole_fleskens

Rondoo inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Rondoo?
Meld je aan voor de mailinglijst. Geen spam, maar wel inspiratie!


 


Nee, bedankt!