Wandelcoach Helmond

Ik help je weer in je kracht te komen
Stap voor stap naar je~zelf

Wandelcoaching in Helmond

Ben jij op zoek naar een andere manier van coaching dan alleen gesprekken? Met wandelcoaching vlakbij Helmond van Rondoo Coaching gaan we lekker de natuur in om te praten en te reflecteren. Doordat je echt even weg bent uit je normale omgeving en je in de rust van de natuur bevindt, ervaar je hoe het is om in het moment te leven en gebruik te maken van je zintuigen. Je komt tot rust en kunt op een laagdrempelige manier je verhaal doen. Je zit namelijk niet tegenover elkaar in een praktijkruimte, maar loopt ontspannen naast elkaar. Wandel coaching bij Helmond helpt je om even los te komen van de dagelijkse prikkels en de verbinding tussen je hart en je hoofd te herontdekken.

Wat doet wandelcoaching?

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat je in een natuurlijke omgeving gemakkelijker kunt reflecteren op jezelf en meer in contact kunt komen met je gevoel. Een stadse omgeving geeft continu prikkels en sociale druk, wat klachten zoals die van een burn-out kan versterken. Regelmatig de natuur opzoeken kan een positief effect hebben op je lichamelijke én mentale gezondheid. Daarom is wandel coaching in de buurt van Helmond een effectieve manier om te relativeren, reflecteren en terug te komen bij jezelf. Rondoo Coaching gaat op zoek naar de diepere laag van je klachten, en samen gaan we werken aan hoe jij weer in je kracht kunt komen!

Diverse soorten wandelcoaching vlakbij Helmond

Bij Rondoo Coaching vind je unieke vormen van coaching in de buitenlucht. Zo bied ik bijvoorbeeld de ‘Frisse start’ wandelcoaching. Zelf maak ik altijd graag een wandeling in de vroege ochtend, en daar kreeg ik zoveel reacties op, dat ik besloot het toe te voegen aan mijn coaching. Het is een frisse start van de dag in de natuur, waarbij je samen met mij kunt reflecteren op wat je bezighoudt en waar je mee zit. Daarnaast bied ik inspiratiesessies, waarbij we een aantal uur aan de slag gaan met oefeningen in de buitenlucht, waarna we een korte stiltewandeling doen. Merk je dat je veel piekert en vaak aan het malen bent in je hoofd? Dan is de ‘Rust-in-je-hoofd-sessie’ misschien iets voor jou. Daarbij zoeken we in een klein groepje de rust en stilte van de natuur op.
Binnen.

Coaching aan tafel om jou weer in je kracht te zetten!

Buiten.

Coaching in de natuur geeft ruimte om terug naar je~zelf te komen.

Met hond.

Een eerlijke spiegel die jou laat zien wat je kwaliteiten en valkuilen zijn.

Wandelcoach vlakbij Helmond

Zoek jij een wandelcoach in de buurt van Helmond en wil je graag de natuur in om te reflecteren op je zelf en terug te komen bij je gevoel? Bij Rondoo Coaching ga je met mij, Nicole Fleskens, in de buitenlucht aan de slag met jouw hulpvragen. Meer weten? Neem contact op of bekijk de diverse soorten wandelcoaching hier op de website.

Het begint met een 'klik'.

Spreekt mijn aanpak je aan en heb je behoefte aan reflectie, coaching of het ontdekken van jouw talenten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken...

Voor inspiratie,
Volg me op @nicole_fleskens

Rondoo inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Rondoo?
Meld je aan voor de mailinglijst. Geen spam, maar wel inspiratie!


 


Nee, bedankt!