Wandelcoach Eindhoven

Ik help je weer in je kracht te komen
Stap voor stap naar je~zelf

Wandelcoaching in Eindhoven

Bij Rondoo Coaching vind jij een betrouwbare wandelcoach in de buurt van Eindhoven om samen mee de natuur in te gaan. Met mij kun je gaan werken aan gevoelens van stress, burn-out klachten of andere zaken waar je tegenaan loopt. Als het even niet zo lekker loopt in je werk of je privéleven, kan wandel coaching in Eindhoven je helpen om stap voor stap verandering in je leven te brengen. Door coaching te doen in de buitenlucht, in plaats van binnen in een praktijkruimte, kun je echt even bewust in het moment zijn, gebruikmaken van je zintuigen, en je hoofd en hart weer verbinden.

Hoe werkt wandelcoaching?

Een natuurlijke omgeving geeft ruimte voor reflectie. In een stadse omgeving krijg je continu prikkels en is er veel sociale druk aanwezig, maar in de natuur ben je echt even weg van alles. Daarom neem ik je graag mee op een wandeling waarbij we ook aan de slag gaan met wat jou bezighoudt, waar je tegenaan loopt en hoe je weer terug bij jezelf kunt komen. Wandelcoaching vlakbij Eindhoven kan meer ontspannen en laagdrempeliger voelen dan een ‘normale’ sessie in een praktijk. Het is makkelijker om je verhaal te doen, omdat continu oogcontact niet nodig is, en we in een rustige omgeving zijn. Al wandelend gaan we stap voor stap aan de slag met jouw hulpvraag.

Van een ochtendwandeling tot rust in je hoofd

Rondoo Coaching biedt diverse wandelsessies aan waarbij je samen met mij, je wandelcoach bij Eindhoven, de buitenlucht ingaat om te praten en oefeningen te doen. Ben je een vroege vogel of wil je je dag beginnen met reflectie en een goed gesprek? Dan is de ‘Frisse start’ ochtendwandeling misschien iets voor jou. Daarnaast bied ik ‘inspiratiesessies’, waarbij we een aantal uur oefeningen doen in de natuur, en daarna een korte stiltewandeling maken. Voor als je veel piekert en in je hoofd zit, kan de ‘rust-in-je-hoofd-sessie’ goed bij je passen.
Binnen.

Coaching aan tafel om jou weer in je kracht te zetten!

Buiten.

Coaching in de natuur geeft ruimte om terug naar je~zelf te komen.

Met hond.

Een eerlijke spiegel die jou laat zien wat je kwaliteiten en valkuilen zijn.

Wandel coaching in Eindhoven met Rondoo

Denk jij erover om eens aan de slag te gaan met wandelcoaching in de buurt van Eindhoven? Bij Rondoo Coaching vind je diverse trajecten om samen met mij, Nicole Fleskens, de natuur in te gaan en te werken aan jezelf. Meer weten? Lees hier meer over mij of neem contact op.

Het begint met een 'klik'.

Spreekt mijn aanpak je aan en heb je behoefte aan reflectie, coaching of het ontdekken van jouw talenten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken...

Voor inspiratie,
Volg me op @nicole_fleskens

Rondoo inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Rondoo?
Meld je aan voor de mailinglijst. Geen spam, maar wel inspiratie!


 


Nee, bedankt!