Wandelcoach Brandevoort

Ik help je weer in je kracht te komen
Stap voor stap naar je~zelf

Wandelcoaching in Brandevoort

Ervaar je veel stress, pieker je veel en loop je gewoon even vast in je werk of privéleven? Bij Rondoo Coaching vind je een betrouwbare wandelcoach vlakbij Brandevoort die je meeneemt de natuur in. In plaats van een gesprek te voeren in een gewone praktijkruimte, neem ik je mee naar de buitenlucht om daar op een laagdrempelige manier je verhaal te kunnen doen. Je bent dan echt even weg uit de dagelijkse omgeving, waardoor je goed kunt reflecteren op jezelf en je gevoelens. Door de ontspannen en rustige omgeving maak je gebruik van je zintuigen en kun je je hart en hoofd weer verbinden.

De rust van wandelcoaching

Een natuurlijke omgeving helpt je om beter in contact te zijn met je gevoelens en je zintuigen. Een stadse omgeving geeft juist veel prikkels en sociale druk, wat het moeilijker maakt om goed te kunnen reflecteren. Daarom is wandel coaching vlakbij Brandevoort zo’n fijne optie. Met Rondoo Coaching ga je samen met mij de natuur in, en gaan we op zoek naar de diepere laag achter je klachten of de belemmeringen die je ervaart. Zo kom je regelmatig in de natuur, wat een positief effect heeft op je gezondheid, en kun je ook nog op een ontspannen en rustige manier praten over je gevoelens en wat je bezighoudt. Zo kunnen wij samen gaan werken aan dat jij weer terug in je kracht komt te staan!

Ontdek de verschillende wandelsessies

Rondoo Coaching biedt diverse, unieke manieren van wandel coaching vlakbij Brandevoort. Naast gewone wandelsessies, bied ik onder andere ook de ‘Frisse start’ sessies. Daarbij gaan we in de vroege ochtend lekker de natuur in: een frisse start van de dag. Samen met mij kun je reflecteren en praten over waar je mee zit. Daarnaast kun je meedoen aan een ‘inspiratiesessie’. Hierbij gaan we een paar uur oefeningen doen in de buitenlucht (al dan niet met behulp van mijn coachhond Tommie), waarna we een korte stiltewandeling doen om tot rust te komen. Pieker veel en zit je veel in je hoofd? Dan is de ‘Rust-in-je-hoofd-sessie’ wellicht wel wat voor jou. Daarmee zoeken we echt de stilte en rust van de natuur op, in een klein groepje.
Binnen.

Coaching aan tafel om jou weer in je kracht te zetten!

Buiten.

Coaching in de natuur geeft ruimte om terug naar je~zelf te komen.

Met hond.

Een eerlijke spiegel die jou laat zien wat je kwaliteiten en valkuilen zijn.

Wandelcoach in Brandevoort

Wil jij graag eens wandelcoaching in de buurt van Brandevoort proberen? Bij Rondoo Coaching ga ik, Nicole Fleskens, samen met jou de natuur in om weer terug te komen bij jezelf en je verder op weg te helpen. Wil je meer weten? Lees hier meer over wandelcoaching of neem gerust eens contact op.

Het begint met een 'klik'.

Spreekt mijn aanpak je aan en heb je behoefte aan reflectie, coaching of het ontdekken van jouw talenten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken...

Voor inspiratie,
Volg me op @nicole_fleskens

Rondoo inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Rondoo?
Meld je aan voor de mailinglijst. Geen spam, maar wel inspiratie!


 


Nee, bedankt!