Wandelcoach Aarle-Rixtel

Ik help je weer in je kracht te komen
Stap voor stap naar je~zelf

Wandelcoaching in Aarle-Rixtel

Zoek jij een fijne wandelcoach in de buurt van Aarle-Rixtel om samen mee de natuur in te gaan? Met Rondoo Coaching kun jij gaan werken aan de dingen waar jij tegenaan loopt. Of dit nou stress, piekeren, burn-out klachten of een ander probleem is. In plaats van een standaard gesprek in de praktijk, kunnen we lekker de buitenlucht in gaan. Oftewel: wandelend coachen. Doordat je echt even weg bent uit je dagelijkse omgeving en de rust van de natuur ervaart, word je je bewuster van het moment en leer je om je hoofd en hart weer te verbinden.

Waarom wandelcoaching?

Uit onderzoek is gebleken dat een stadse omgeving juist meer prikkels en sociale druk brengt, maar een natuurlijke omgeving je de ruimte kan geven om beter te reflecteren. Regelmatig de natuur opzoeken kan een positief effect hebben op je lichamelijke én mentale gezondheid. Daarom neem ik, een wandelcoach vlakbij Aarle-Rixtel, je graag mee op een ontspannen wandeling. We kunnen praten over wat je bezighoudt, waar je tegenaan loop en hoe we verandering teweeg kunnen brengen in jouw leven. In de natuur kan het makkelijker zijn om je verhaal te doen, vanwege de rust en omdat we niet per sé oogcontact hoeven te maken. Een laagdrempelige manier van coaching dus.

Kies de wandeling voor jou

Wandel coaching bij Aarle-Rixtel kun je op verschillende manieren doen. Zo bied ik bijvoorbeeld de ‘Frisse start’ wandeling, waarbij we vroeg in de ochtend samen op pad gaan en gaan reflecteren op wat er in je hoofd omgaat. Daarnaast kun je een ‘inspiratiesessie’ volgen, waarbij we oefeningen gaan doen in de buitenlucht, en vervolgens een korte stiltewandeling maken. Merk je dat je veel piekert? Dan kan de ‘rust-in-je-hoofd-sessie’ iets voor jou zijn.
Binnen.

Coaching aan tafel om jou weer in je kracht te zetten!

Buiten.

Coaching in de natuur geeft ruimte om terug naar je~zelf te komen.

Met hond.

Een eerlijke spiegel die jou laat zien wat je kwaliteiten en valkuilen zijn.

Wandel coaching in Aarle-Rixtel met Rondoo

Wil jij wandelcoaching vlakbij Aarle-Rixtel graag eens proberen? Als alles even niet zo lekker loopt, kan Rondoo Coaching je helpen. Je kan met mij, wandelcoach Nicole Fleskens, samen de natuur ingaan om terug bij jezelf te komen. Wil je meer weten? Lees hier meer over mij of neem gerust eens contact op.

Het begint met een 'klik'.

Spreekt mijn aanpak je aan en heb je behoefte aan reflectie, coaching of het ontdekken van jouw talenten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken...

Voor inspiratie,
Volg me op @nicole_fleskens

Rondoo inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Rondoo?
Meld je aan voor de mailinglijst. Geen spam, maar wel inspiratie!


 


Nee, bedankt!