Stresscoaching Eindhoven

Ik help je weer in je kracht te komen
Stap voor stap naar je~zelf

Stresscoaching Eindhoven

Stress kan een zeer belemmerende factor zijn in je leven: moeite met keuzes maken, problemen op het werk of thuis, niet goed kunnen ontspannen… Daarom kun je als je veel stress ervaart in Eindhoven baat hebben bij Rondoo Coaching. Samen met mij, een stresscoach vlakbij Eindhoven, ga je aan de slag om meer inzicht te krijgen in jouw gevoelens van stress. Vervolgens gaan we werken aan hoe jij weer terug in je kracht kunt komen.

Krijg meer inzicht

Heb je het gevoel dat jouw stress in Eindhoven je niet loslaat, dan is het belangrijk om eens dieper in te gaan op waar dit gevoel vandaan komt. Bij Rondoo Coaching ga ik dieper dan alleen het probleem aan de oppervlakte. We gaan samen kijken naar jouw gedragspatronen en gevoelens, en proberen daar verandering in te brengen zodat jij terug kan komen in je kracht. Bij krachtcoaching gaan we in mijn praktijk in gesprek hierover. Wil je liever niet alleen tegenover elkaar zitten in een praktijkruimte? Dan is wandelend coachen van Rondoo misschien iets voor jou.

Stappen zetten in de natuur

Als jij een nieuwe manier van stresscoaching wil proberen in Eindhoven, kun je bij Rondoo Coaching kiezen voor wandelend coaching. Samen gaan we de natuur in om tot rust te komen, en de verbinding tussen hart en hoofd terug te vinden. Je kunt al wandelend op een laagdrempelige manier je verhaal doen. Ik loop naast je en we gaan werken aan het ontdekken van jouw nieuwe pad. In de buitenlucht kun je even vertragen en reflecteren op wat de stressfactoren zijn die je tegenhouden. Daarnaast bied ik oefeningen aan met mijn coachhond Tommie. Door interactie met een hond kan je een spiegel voorgehouden worden, en kunnen wij je bewust maken van je patronen en gevoelens.
Binnen.

Coaching aan tafel om jou weer in je kracht te zetten!

Buiten.

Coaching in de natuur geeft ruimte om terug naar je~zelf te komen.

Met hond.

Een eerlijke spiegel die jou laat zien wat je kwaliteiten en valkuilen zijn.

Stresscoach vlakbij Eindhoven

Merk jij dat je gevoelens van stress je tegenhouden in je werk- of privéleven, en wil je daar verandering in brengen? Bij Rondoo Coaching kun je met mij, Nicole Fleskens, aan de slag gaan om te ontdekken wat jou belemmert om in je kracht te staan. Wil je meer weten? Neem vooral contact op of lees hier meer over Rondoo Coaching.

Het begint met een 'klik'.

Spreekt mijn aanpak je aan en heb je behoefte aan reflectie, coaching of het ontdekken van jouw talenten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken...

Voor inspiratie,
Volg me op @nicole_fleskens

Rondoo inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Rondoo?
Meld je aan voor de mailinglijst. Geen spam, maar wel inspiratie!


 


Nee, bedankt!