Stresscoaching Helmond

Ik help je weer in je kracht te komen
Stap voor stap naar je~zelf

Stresscoaching Helmond

Ervaar jij de laatste tijd veel stress op je werk of in je privéleven, en weet je niet zo goed hoe je nu verder moet? Een stresscoach in de buurt van Helmond kan je helpen om meer inzicht te krijgen in dit gevoel. Stress kan veel invloed hebben op je leven: moeite met keuzes maken, problemen ervaren op je werk of thuis, het gevoel dat niks lekker loopt… Bij Rondoo Coaching ga je samen met mij, Nicole Fleskens, aan de slag om uit te zoeken waar dit gevoel vandaan komt en hoe je stap voor stap weer terug in je kracht kunt komen.

Waar zit jouw kracht?

Als je veel stress ervaart in Helmond is het belangrijk om de diepte in te gaan en te onderzoeken waar je belemmeringen zitten. Bij Rondoo coaching kijk ik naar je patronen en gevoelens, en gaan we dat samen vertalen naar het terugvinden van je kracht. Bij krachtcoaching gaan we samen in gesprek in mijn praktijk, om te kijken waar je problemen ondervindt en hoe we daar verandering in kunnen brengen. Is tegenover elkaar zitten in een praktijkruimte niet echt iets voor jou? Ik bied ook een alternatief: wandelend coachen in de natuur.

Tot rust komen in de natuur

Bij Rondoo vind je unieke stresscoaching bij Helmond, omdat ik samen met jou de natuur in ga. Je kunt genieten van de rust en de omgeving, terwijl je op een laagdrempelige manier je verhaal kunt doen. Ik loop met je mee en er is voldoende ruimte om te reflecteren en los te komen van de dagelijkse prikkels. Wandelend coachen helpt je om je hart en hoofd weer te verbinden en het rationele even los te laten. Naast een wandelend gesprek, kunnen we ook oefeningen doen met mijn coachhond Tommie. Een hond kan je een spiegel voorhouden, waardoor jij meer inzicht kunt krijgen in je gedrag en patronen. Zo gaan we aan de slag met jouw gevoel van stress vlakbij Helmond in de buitenlucht.
Binnen.

Coaching aan tafel om jou weer in je kracht te zetten!

Buiten.

Coaching in de natuur geeft ruimte om terug naar je~zelf te komen.

Met hond.

Een eerlijke spiegel die jou laat zien wat je kwaliteiten en valkuilen zijn.

Stresscoach Helmond

Loop jij vast in je werk- of privéleven vanwege de stressgevoelens die je ervaart? Bij Rondoo coaching vind je een betrouwbare stresscoach bij Helmond die jou kan helpen. Samen gaan we stap voor stap ervoor zorgen dat jij weer in je kracht komt te staan. Wil je meer weten? Neem gerust contact op of lees hier meer.

Het begint met een 'klik'.

Spreekt mijn aanpak je aan en heb je behoefte aan reflectie, coaching of het ontdekken van jouw talenten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken...

Voor inspiratie,
Volg me op @nicole_fleskens

Rondoo inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Rondoo?
Meld je aan voor de mailinglijst. Geen spam, maar wel inspiratie!


 


Nee, bedankt!