Loopbaancoach Nuenen

Ik help je weer in je kracht te komen
Stap voor stap naar je~zelf

Loopbaancoaching Nuenen

Merk je dat je veel stress hebt, moeite hebt met keuzes maken en je niet meer thuis voelt op je werk? Als het allemaal even niet zo lekker meer loopt, kun je veel baat hebben bij loopbaan coaching vlakbij Nuenen. Bij Rondoo Coaching kun je samen met een loopbaancoach bij Nuenen aan de slag gaan om stap voor stap weer terug in je kracht te komen. Ik help je graag om tot nieuwe inzichten te komen en te onderzoeken hoe jouw verhaal verder gaat. Ik bied coaching aan in mijn praktijk, maar ook wandelend coachen in de natuur.

Verbind je hoofd en je hart

Bij Rondoo loopbaancoaching vlakbij Nuenen gaan we dieper dan alleen je werk. We gaan op zoek naar de diepere laag achter jouw gevoelens. Welke obstakels (van buiten of gevoelsmatig) belemmeren jou en welke gedragspatronen merk je bij jezelf die je kunnen tegenhouden? We onderzoeken de antwoorden daarop en vertalen dat naar handvatten om weer terug te komen in je kracht. We gaan zoeken naar jouw passie en waar jij weer energie van gaat krijgen met de diverse coaching methodes die ik aanbied bij Rondoo. Kies je voor krachtcoaching, dan gaan we in de praktijk in gesprek. Zie je gewoon zittend praten niet zo zitten? Misschien is coaching in de natuur dan iets voor jou!

Stap voor stap in de natuur

In de natuur kun je even loskomen van de dagelijkse prikkels en ratio, en is er voldoende ruimte voor jouw gevoelens. Je kunt rustig reflecteren op wat jou belemmert en waar je naartoe wilt. We zitten niet tegenover elkaar in een ruimte, maar ik loop naast je en we genieten van de omgeving. Wandelend coachen helpt jou om letterlijk stap voor stap vooruit te komen in je persoonlijke ontwikkeling. In de natuur zijn helpt je om even te vertragen, en je hart en hoofd opnieuw te verbinden. Naast wandelen kunnen we ook buiten oefeningen doen, bijvoorbeeld met mijn coachhond Tommie. Een hond kan je op een laagdrempelige wijze helpen om nieuwe inzichten te krijgen in je gevoel en gedrag. Zo is wandelend coachen van Rondoo een unieke manier van loopbaancoaching bij Nuenen.
Binnen.

Coaching aan tafel om jou weer in je kracht te zetten!

Buiten.

Coaching in de natuur geeft ruimte om terug naar je~zelf te komen.

Met hond.

Een eerlijke spiegel die jou laat zien wat je kwaliteiten en valkuilen zijn.

Loopbaan coaching in Nuenen

Zoek jij een fijne en betrouwbare loopbaancoach in de buurt van Nuenen, omdat je vastloopt in je werk of privéleven? Bij Rondoo Coaching kun je met mij, Nicole Fleskens, aan de gang gaan om de diepere laag te ontdekken achter jouw gevoelens en belemmeringen. Zo ontdekken we samen waar jouw pad naartoe gaat. Wil je meer weten? Lees hier meer over mij of neem eens contact op.

Het begint met een 'klik'.

Spreekt mijn aanpak je aan en heb je behoefte aan reflectie, coaching of het ontdekken van jouw talenten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken...

Voor inspiratie,
Volg me op @nicole_fleskens

Rondoo inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Rondoo?
Meld je aan voor de mailinglijst. Geen spam, maar wel inspiratie!


 


Nee, bedankt!