Loopbaancoach Mierlo

Ik help je weer in je kracht te komen
Stap voor stap naar je~zelf

Loopbaancoaching Mierlo

Loopt het allemaal even niet zo lekker? Veel stress, moeite met keuzes maken, het gevoel dat je niet meer op je plek zit… Loopbaan coaching vlakbij Mierlo kan je helpen om weer dichter bij jezelf te komen. Bij Rondoo ga je samen met een loopbaancoach in de buurt van Mierlo aan de slag om stap voor stap weer terug in je kracht te komen. Ik help je graag tot nieuwe inzichten en vorm te geven hoe jouw verhaal verder gaat, zowel in mijn praktijk als in de natuur.

 Vind jouw kracht

Bij Rondoo loopbaan coaching vlakbij Mierlo kijken we niet alleen naar je carrièrepad, maar gaan we ook de diepte in. We gaan weer verbinding maken tussen je hoofd en je hart, zodat jij weer dichter tot jezelf komt. Wat belemmert je en welke gedragspatronen zie je bij jezelf? En hoe kun je dat vertalen naar het terugvinden van je kracht en passie? Dit kan ik samen met jou onderzoeken met de diverse coaching-methodes die ik aanbied. Kies je voor krachtcoaching, dan gaan we in gesprek in de praktijk om te kijken wat ervoor zorgt dat jij niet in je kracht kunt staan. Zie je tegenover elkaar zitten in een praktijkruimte niet zo zitten? Dan bied ik ook bijzondere coaching aan in de natuur.

Stap voor stap door de natuur

Een gesprek wandelend in de natuur, even loskomen van de dagelijkse prikkels en voldoende ruimte om te reflecteren. Je hoeft elkaar niet de hele tijd aan te kijken, jij kunt in alle rust je verhaal doen en genieten van de omgeving. Zo fijn kan wandelend coaching zijn. Ik loop letterlijk naast je om je te helpen om stap voor stap te ontdekken waar jij naartoe wilt. In de rust van de natuur kun je even vertragen, het rationele loslaten en bezig zijn met het verbinden van je gevoel met je gedachten. Daarnaast kunnen we buiten oefeningen doen met mijn coachhond Tommie. Een hond kan je een spiegel voorhouden en je helpen met het doorbreken van gedragspatronen. Een unieke manier van loopbaancoaching bij Mierlo in de buitenlucht, waarbij je op een laagdrempelige manier nieuwe inzichten krijgt.
Binnen.

Coaching aan tafel om jou weer in je kracht te zetten!

Buiten.

Coaching in de natuur geeft ruimte om terug naar je~zelf te komen.

Met hond.

Een eerlijke spiegel die jou laat zien wat je kwaliteiten en valkuilen zijn.

Loopbaancoach vlakbij Mierlo

Loop jij vast in je werk of privéleven en zoek je een fijne loopbaancoach vlakbij Mierlo? Bij Rondoo kun je met mij, Nicole Fleskens, aan de slag gaan om de dieper in te gaan op wat jou tegenhoudt en jouw pad te ontdekken. Wil je meer weten over Rondoo coaching? Lees hier meer over mij of neem contact op.

Het begint met een 'klik'.

Spreekt mijn aanpak je aan en heb je behoefte aan reflectie, coaching of het ontdekken van jouw talenten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken...

Voor inspiratie,
Volg me op @nicole_fleskens

Rondoo inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Rondoo?
Meld je aan voor de mailinglijst. Geen spam, maar wel inspiratie!


 


Nee, bedankt!