Loopbaancoach Helmond

Ik help je weer in je kracht te komen
Stap voor stap naar je~zelf

Loopbaancoaching Helmond

Merk jij dat je niet meer op je plek zit op je werk, veel stress ervaart of niet lekker in je vel zit? Weet je niet precies hoe je nu verder moet? Dan kan loopbaancoaching vlakbij Helmond jou vooruit helpen. Bij Rondoo coaching vind jij een loopbaancoach bij Helmond om meer inzicht te krijgen in jouw pad. Ik help je graag om dichter bij jezelf te komen en erachter te komen hoe jouw verhaal verder gaat, in mijn praktijk óf in de natuur.

Op zoek naar jouw kracht

Bij Rondoo loopbaan coaching in de buurt van Helmond kijk ik verder dan alleen je werk. Samen gaan we op zoek naar jouw kracht en jouw passie. We bekijken welke gedragspatronen jou belemmeren, waardoor jij niet in je kracht kunt staan. En dat allemaal vanuit een positieve benadering. Dit kunnen we uitzoeken met behulp van de verschillende manieren van coaching die ik aanbied. Bij de krachtcoaching gaan we samen in gesprek over jouw patronen, welke keuzes je kunt maken en hoe je kunt omgaan met de belemmeringen die je voelt. Spreekt alleen maar praten in een praktijkruimte je niet zo aan? Bij Rondoo bied ik ook een alternatief: wandelend coachen.

Coaching met de natuur

Samen de natuur in en genieten van de rust en de omgeving. Dat kan je helpen om los te komen van de dagelijkse prikkels en te reflecteren op jezelf. Daarom ga ik graag met je de natuur in, en loop ik letterlijk naast je in het proces om uit te zoeken waar je naartoe wilt. Het kan je helpen om makkelijker te verhaal te doen, doordat je elkaar niet de hele tijd hoeft aan te kijken en in een rustige omgeving bent. In de natuur zijn helpt je om te vertragen en om je hoofd en hart weer te verbinden. Daarnaast kunnen we buiten oefeningen doen met mijn coachhond Tommie. De hond kan je op een laagdrempelige manier helpen om inzicht te krijgen in jezelf. Zo krijg je unieke loopbaancoaching bij Helmond in de buitenlucht, waarbij we op zoek gaan naar wat er wél bij je past.
Binnen.

Coaching aan tafel om jou weer in je kracht te zetten!

Buiten.

Coaching in de natuur geeft ruimte om terug naar je~zelf te komen.

Met hond.

Een eerlijke spiegel die jou laat zien wat je kwaliteiten en valkuilen zijn.

Loopbaan coaching Helmond

Loop jij vast in je werk en zoek je een fijne loopbaancoach vlakbij Helmond? Bij Rondoo kun je met mij, Nicole Fleskens, aan de slag gaan om de diepere laag te ontdekken van jouw gevoelens en op een positieve manier je kracht terug te vinden. Of dat nou op het gebied van werk of privé is. Wil je meer weten? Lees hier meer over mij of neem contact op.

Het begint met een 'klik'.

Spreekt mijn aanpak je aan en heb je behoefte aan reflectie, coaching of het ontdekken van jouw talenten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken...

Voor inspiratie,
Volg me op @nicole_fleskens

Rondoo inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Rondoo?
Meld je aan voor de mailinglijst. Geen spam, maar wel inspiratie!


 


Nee, bedankt!