Loopbaancoach Geldrop

Ik help je weer in je kracht te komen
Stap voor stap naar je~zelf

Loopbaancoaching Geldrop

Loopt het allemaal even niet zo lekker op je werk? Voel je je gestrest, heb je moeite met keuzes maken en zit je niet lekker in je vel? Loopbaancoaching vlakbij Geldrop kan je helpen om uit te zoeken hoe je weer verder moet. Bij Rondoo Coaching vind je een betrouwbare loopbaancoach in de buurt van Geldrop om jou te helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf, je gevoelens, belemmeringen en toekomstperspectief. Ik help je graag om jezelf weer terug te vinden en erachter te kopen hoe jouw pad eruit gaat zien, in mijn praktijk, óf in de natuur.

Kom terug in je kracht

Loopbaancoaching vlakbij Geldrop van Rondoo Coaching gaat niet alleen maar over je carrière, maar ook over jou als persoon. We gaan op zoek naar de diepere laag achter jouw gevoelens en obstakels en proberen te ontdekken waar jouw passie nu eigenlijk ligt. Welke gedragspatronen zien we bij jou die je tegenhouden, en hoe kunnen we hier verandering in brengen? Samen gaan we op een positieve wijze manieren vinden waarop jij weer in je kracht kan komen te staan. Ik bied diverse soorten coaching aan, zodat jij kunt kiezen waar jij je het fijnste bij voelt. Met krachtcoaching gaan we bijvoorbeeld in gesprek in de praktijk, maar ik bied ook een alternatief: wandelend coachen.

Wandelende loopbaancoaching bij Geldrop

Bij wandelend coachen gaan wij samen de natuur in en genieten van de rust en de omgeving. Dit kan je helpen om de dagelijkse problemen en prikkels even los te laten en te reflecteren op jezelf. We zitten niet tegenover elkaar in een ruimte, maar wandelen in de buitenlucht. Misschien kun je daardoor wat gemakkelijker je verhaal doen, en kan de natuur je helpen om even te vertragen. We kunnen oefeningen doen en praten, en oefenen met het verbinden van je hoofd en je hart. Daarnaast kunnen we aan de slag gaan met mijn coachhond Tommie, die je kan helpen gedragspatronen te herkennen en andere inzichten te geven.
Binnen.

Coaching aan tafel om jou weer in je kracht te zetten!

Buiten.

Coaching in de natuur geeft ruimte om terug naar je~zelf te komen.

Met hond.

Een eerlijke spiegel die jou laat zien wat je kwaliteiten en valkuilen zijn.

Loopbaan coaching Geldrop

Merk jij dat je vastloopt in je werk- of privéleven? Bij Rondoo Coaching krijg jij loopbaan coaching vlakbij Geldrop van mij, Nicole Fleskens. Samen gaan we aan de slag om dieper in te gaan op jouw gevoelens en belemmeringen, en gaan we werken om jouw kracht en passie weer terug te vinden. Wil je meer weten? Neem gerust contact op of lees hier meer over mij.

Het begint met een 'klik'.

Spreekt mijn aanpak je aan en heb je behoefte aan reflectie, coaching of het ontdekken van jouw talenten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken...

Voor inspiratie,
Volg me op @nicole_fleskens

Rondoo inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Rondoo?
Meld je aan voor de mailinglijst. Geen spam, maar wel inspiratie!


 


Nee, bedankt!