Loopbaancoach Eindhoven

Ik help je weer in je kracht te komen
Stap voor stap naar je~zelf

Loopbaancoaching Eindhoven

Loop je de laatste tijd steeds vast in je werk en/of privéleven, ervaar je veel stress en zit je niet lekker in je vel? Loopbaancoaching vlakbij Eindhoven kan je helpen om uit te zoeken hoe je nu verder moet. Rondoo Coaching biedt diverse manieren van loopbaan coaching aan bij Eindhoven waarbij jij meer inzicht kunt gaan krijgen in hoe jouw verhaal verder gaat. Ik, Nicole Fleskens, ga met je aan de slag in mijn praktijk óf in de natuur om jou te helpen jouw kracht terug te vinden.

Vind jouw kracht

Bij Rondoo vind jij een betrouwbare loopbaancoach vlakbij Eindhoven die verder kijkt dan alleen je werk. Samen gaan we op zoek naar de diepere laag achter jouw gevoelens en belemmeringen. Wat houdt je tegen? Welke gedragspatronen staan je in de weg? En wat is nu echt jouw passie? Vanuit een positieve benadering gaan we aan de slag om die vragen te beantwoorden. Bij krachtcoaching gaan we samen in gesprek over jouw gevoel, gedrag en de keuzes die voor je staan. Is zitten praten niet echt iets voor jou? Ik bied ook een alternatief: wandelend coachen.

Samen de natuur in met wandelend coachen

Wandelend coachen is een ontspannen en laagdrempelige manier van loopbaancoaching in de buurt van Eindhoven, waarbij ik samen met jou de natuur in ga. Wandelen en in de buitenlucht zijn kan je helpen om te vertragen, te reflecteren en je hart en hoofd weer te verbinden. Je komt even los van de dagelijkse prikkels en er is ruimte voor jouw gevoel. Misschien kan het je ook helpen om makkelijker je verhaal te doen, omdat je in een rustige omgeving bent en elkaar niet de hele tijd hoeft aan te kijken. Ik loop letterlijk naast je in de zoektocht naar waar je naartoe wilt. Daarnaast kunnen we buiten oefeningen doen met mijn coachhond Tommie. Een dier houdt je een spiegel voor, en kan je helpen om inzicht te krijgen in jezelf. Zo biedt Rondoo unieke loopbaan coaching bij Eindhoven in de natuur.
Binnen.

Coaching aan tafel om jou weer in je kracht te zetten!

Buiten.

Coaching in de natuur geeft ruimte om terug naar je~zelf te komen.

Met hond.

Een eerlijke spiegel die jou laat zien wat je kwaliteiten en valkuilen zijn.

Loopbaancoaching Eindhoven

Wil jij graag betrokken en unieke loopbaancoaching in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij Rondoo Coaching aan het juiste adres. Samen gaan we aan de slag om jouw kracht weer te vinden, op het gebied van werk, maar ook privé. Meer weten? Neem gerust contact op of lees hier meer over mij.

Het begint met een 'klik'.

Spreekt mijn aanpak je aan en heb je behoefte aan reflectie, coaching of het ontdekken van jouw talenten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken...

Voor inspiratie,
Volg me op @nicole_fleskens

Rondoo inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Rondoo?
Meld je aan voor de mailinglijst. Geen spam, maar wel inspiratie!


 


Nee, bedankt!