Loopbaancoach Aarle-Rixtel

Ik help je weer in je kracht te komen
Stap voor stap naar je~zelf

Loopbaancoaching Aarle-Rixtel

Ervaar je veel stress op je werk of in de zoektocht naar een carrièrepad? Voel je je niet helemaal meer op je plek of zit je niet lekker in je vel? Loopbaancoaching vlakbij Aarle-Rixtel kan jou helpen om je gevoel je begrijpen en vooruit te komen. Rondoo Coaching biedt een loopbaancoach in de buurt van Aarle-Rixtel die jou meer inzicht kan geven en je kan sturen om dichter bij jezelf te komen. Ik help je graag om erachter te komen hoe jouw verhaal verder gaat, in je werk en je persoonlijke leven. En dat niet alleen vanuit mijn praktijk, maar ook in de natuur!

 Vind jouw kracht

Loopbaan coaching bij Aarle-Rixtel van Rondoo Coaching gaat niet alleen maar over je werk. Jij staat voorop, en samen gaan we op zoek naar jouw passie. Welke gedragspatronen staan jou in de weg? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat jij weer in je kracht kunt gaan staan? Vanuit een positieve benadering onderzoek ik dat in gesprekken en met oefeningen. Ik biedt diverse manieren van coaching die jou kunnen helpen. Krachtcoaching is met name gebaseerd op gesprekken in de praktijk, over de keuzes die je kunt maken en hoe je kunt omgaan met je gevoel en obstakels. Voelt tegenover elkaar zitten in een praktijkruimte niet helemaal als jouw ding? Bij Rondoo Coaching bied ik ook een bijzonder alternatief: coaching in de natuur.

Vind jezelf in de natuur

De natuur ingaan kan je helpen om los te komen van de dagelijkse sleur en de prikkels die daarbij horen. In de rust van de natuur heb je de ruimte om te reflecteren op jezelf, je gedachten op orde te krijgen en de verbindingen tussen je hart en je hoofd terug te vinden. Daarom neem ik je tijdens wandelend coachen graag mee de natuur in. De wandelen en praten ondertussen over jouw gevoelens, gedachten en belemmeringen. Ik loop naast je in het proces om uit te zoeken waar jij naartoe wilt. Daarnaast is er de mogelijkheid om oefeningen te doen met mijn coachhond Tommie. Een hond houd je een spiegel voor, en kan je helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf. Bij Rondoo coaching krijg jij zo unieke loopbaancoaching bij Aarle-Rixtel in de natuur.
Binnen.

Coaching aan tafel om jou weer in je kracht te zetten!

Buiten.

Coaching in de natuur geeft ruimte om terug naar je~zelf te komen.

Met hond.

Een eerlijke spiegel die jou laat zien wat je kwaliteiten en valkuilen zijn.

Loopbaan coaching Aarle-Rixtel

Loop jij vast in je werk en/of privéleven en zoek je een betrouwbare loopbaancoach vlakbij Aarle-Rixtel? Bij Rondoo ga je mij, Nicole Fleskens, aan de slag om de diepere laag te ontdekken achter jouw gevoelens en op een positieve manier je kracht terug te vinden. Wil je meer weten? Lees hier meer over mij, of neem gerust contact met me op.

Het begint met een 'klik'.

Spreekt mijn aanpak je aan en heb je behoefte aan reflectie, coaching of het ontdekken van jouw talenten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken...

Voor inspiratie,
Volg me op @nicole_fleskens

Rondoo inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Rondoo?
Meld je aan voor de mailinglijst. Geen spam, maar wel inspiratie!


 


Nee, bedankt!