Je moet het maar durven: je carrière omgooien en doen wat je echt leuk vindt. Veel mensen zitten gevangen in een keurslijf dat ontstaan is door eerder gemaakte keuzes. Of zijn ergens in gerold en blijven hangen. Zijn dit niet de werkzaamheden waar je hart ligt, dan gaat dat na een tijd wringen. Dat gaat misschien een paar jaar goed, maar er komt een moment dat je vastloopt. Je dagelijkse patronen worden vermoeiend, je hebt geen energie meer voor andere dingen naast je werk en je gaat met steeds meer tegenzin naar je werk. De hoogste tijd om een andere keuze te maken!

Makkelijker gezegd dan gedaan.

Dit is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan. Doen wat je echt leuk vindt heeft niet alleen gevolgen voor jou en jouw carrière, maar ook voor jouw gezin en misschien ook voor jouw financiële situatie. Bedenk je echter dat je het beste presteert als je datgene doet waar je hart ligt! Daar krijg je energie van en het werk gaat je weer gemakkelijk af.

Doe wat je leuk vindt.

Voel je je ook gevangen in een keurslijf, maar weet je niet goed hoe je hier uit kan komen? Sta je op een punt dat je een knoop zou moeten doorhakken, maar weet je niet hoe? Of weet je niet echt waar je hart ligt? Ik help je graag om hier achter te komen! Bel of mail me gerust en leg me je vraag voor.

Rondoo inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Rondoo?
Meld je aan voor de mailinglijst. Geen spam, maar wel inspiratie!


 


Nee, bedankt!