Relatiecoaching

Coaching van relaties

Vanuit een positieve benadering

Heb je het gevoel dat je relatie niet meer lekker loopt? Dat jullie elkaar niet meer begrijpen en niet meer op dezelfde golflengte zitten? Dat jullie wel een oppepper kunnen gebruiken? Dan zijn jullie van harte welkom in mijn coachpraktijk.


Ik begeleid relaties in het zichtbaar maken van de onderlinge communicatie: hoe communiceren jullie met elkaar? Communiceer je überhaupt nog wel met elkaar? Begrijp je wat de ander zegt?

Ruimte voor verbinding

Ook het vergroten van het wederzijds respect krijgt een plek in de coaching. In een veilige setting stimuleer ik jullie om stap voor stap te laten zien aan de ander wie je bent en gewoontes te bespreken die jullie ontwikkeld hebben in de relatie. Ik reik oefeningen aan tijdens de sessies, maar ook voor thuis zodat je actief kan werken aan de communicatie en de openheid in jullie relatie. Op deze manier komt er weer ruimte voor jullie als individuen in verbinding met je partner.


De sessies duren een uur. Soms is 1 sessie genoeg, soms zijn er meer nodig. Ook kunnen we tot de conclusie komen dat het goed is om aparte individuele sessies in te plannen.

Loopt je relatie niet lekker?

Zoek de kracht in je relatie!

We begrijpen elkaar niet goed

Je relatie loopt stroef omdat jullie elkaar niet begrijpen. Relatiecoaching helpt je weer stappen te maken en vooruit te komen.

We zitten op een andere golflengte

Hebben jullie het gevoel dat je van elkaar af drijft doordat je niet goed 'resoneetrt'? Relatiecoaching helpt je elkaars drijfveren beter te begrijpen.

We hebben een oppepper nodig

Mis je de aandacht en de oprechte interesse in elkaar? Relatiecoaching helpt je de ander weer echt te zien.

Breek uit de sleur

Heb je het gevoel dat je relatie in een sleur terecht is gekomen? Dat de spanning minder is? Relatiecoaching helpt je jullie gewoontes te doorbreken.
Binnen.

Coaching aan tafel om jou weer in je kracht te zetten!

Buiten.

Coaching in de natuur geeft ruimte om terug naar je~zelf te komen.

Met hond.

Een eerlijke spiegel die jou laat zien wat je kwaliteiten en valkuilen zijn.

Gericht op zoek naar een coach?

Rondoo coaching zet je weer in je kracht

Heb je behoefte aan reflectie, coaching of het ontdekken van jouw talenten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken...
Rondoo inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Rondoo?
Meld je aan voor de mailinglijst. Geen spam, maar wel inspiratie!


 


Nee, bedankt!