Individuele coaching

Wanneer kan coaching je helpen?

Zet jezelf centraal

Ik loop vast

Wanneer je vastloopt in je werk of in je privéleven. Coaching helpt je weer stappen te maken en vooruit te komen.

Ik voel stress

Heb je last van stress? Voel je druk of merk je dat onrustig wordt wanneer je bedenkt wat je nog moet doen? Coaching helpt je weer 'in control' te komen.

Wie ben ik

Sta je te ver af van wat jij wil? Vraag je jezelf af of je nog wel dicht genoeg bij jezelf staat om echt jezelf te kunnen zijn? Coaching helpt je te herkennen wat echt van jou is.

Keuze maken

Heb je het gevoel andere keuzes te moeten maken, maar weet je niet welke? Coaching helpt je inzicht te geven in wat belangrijk voor jezelf is zodat je keuzes maakt die goed voelen.

Coaching op kracht

Vanuit een positieve benadering

Door middel van krachtcoaching leg ik in onze gesprekken de focus op dat waar je sterk in bent, op je kracht. Samen zoeken we naar datgene wat je energie geeft en je ogen laat stralen. Van daaruit kun je keuzes maken en werken aan je ontwikkeling. Belangrijk is dat je een goed gevoel hebt bij mij en er op vertrouwt dat ik je verder kan helpen. Neem gerust contact met me op om even kennis te maken en je vraag voor te leggen.

Wat Rondoo je biedt...

Als je op dit moment veel aan je hoofd hebt of als je gewoon niet zo lekker in je vel zit, dan is een wandeling in de vroege ochtend heel waardevol.

Individuele coaching om jou weer in je kracht te krijgen!

Loopt je relatie niet lekker meer? Relatiecoaching helpt je om elkaar weer beter te begrijpen.

Gericht op zoek naar een coach?

Rondoo coaching zet je weer in je kracht

Heb je behoefte aan reflectie, coaching of het ontdekken van jouw talenten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken...
Rondoo inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Rondoo?
Meld je aan voor de mailinglijst. Geen spam, maar wel inspiratie!


 


Nee, bedankt!