Coaching

Wanneer coaching helpt

Loop je vast op het werk, in je privéleven of in je relatie? Heb je last van stress? Sta je te ver af van wat jij wil? Heb je het gevoel andere keuzes te moeten maken, maar weet je niet welke? 

Met persoonlijke coaching help ik je om jouw vraag te verhelderen en je inzicht te geven in je huidige situatie.
Je te laten nadenken over ontwikkelingen die er nodig zijn om je weer echt happy te voelen en je weer aan het roer te zetten van je leven.

Rondoo - inspiratie en inzicht
Rondoo - welkom!
Rondoo coaching praktijk

Individuele coaching

Vanuit een positieve benadering

Door middel van krachtcoaching leg ik in onze gesprekken de focus op dat waar je sterk in bent, op je kracht. Samen zoeken we naar datgene wat je energie geeft en je ogen laat stralen. Van daaruit kun je keuzes maken en werken aan je ontwikkeling. Belangrijk is dat je een goed gevoel hebt bij mij en er op vertrouwt dat ik je verder kan helpen. Neem gerust contact met me op om even kennis te maken en je vraag voor te leggen.

Coaching voor relaties

Zoek de kracht in je relatie!

Ik begeleid relaties in het zichtbaar maken van de onderlinge communicatie: hoe communiceren jullie met elkaar? Communiceren jullie überhaupt nog wel met elkaar? Begrijp je wat de ander zegt? 

Ook het vergroten van het wederzijds respect krijgt een plek in de coachingIn een veilige setting stimuleer ik jullie om stap voor stap te laten zien aan de ander wie je bent en gewoontes te bespreken die jullie ontwikkeld hebben in de relatie. Ik reik jullie oefeningen aan tijdens de sessies, maar ook voor thuis zodat jullie actief kunnen werken aan de communicatie en de openheid in jullie relatie.

Gericht op zoek naar een coach?

Rondoo coaching zet je weer in je kracht
Heb je behoefte aan reflectie, coaching of het ontdekken van jouw talenten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken...
Ervaringen van anderen met coaching door Rondoo

“Echt alweer een hele tijd geleden heb ik bij jou een coachingtraject afgerond. Ik zie hieronder dat het alweer meer dan een jaar is geleden. Ik wilde je even laten weten dat ik er veel aan heb gehad en nog steeds. Nu 2 weken werkzaam bij [……].

Daarnaast zijn mensen altijd blij verrast dat ik uit eigen initiatief een coach om hulp heb gevraagd wat voor hun inhoudt dat ik graag verder wil. Ik heb er dan ook zeker geen spijt van gehad en zou het iedereen aanraden! Heb eindelijk het gevoel dat ik echt stappen maak dat maakt wel gelukkig.”

“Ik heb het traject als zeer positief ervaren. Ik vond het fijn om o.a. inzicht te krijgen in mijn communicatiepatroon, manier van handelen en wat mijn valkuilen zijn. Ik vond het interessant om met deze inzichten aan de slag te gaan door bijv. reflecteren, het toepassen van de Roos van Leary, effectief confronteren, relativeren. Dit alles heb ik zowel in mijn privé,- als werksituatie kunnen toepassen.

Ik heb meer inzicht gekregen in wat ik op professioneel gebied in de toekomst wil en welke keuzes ik daarin kan en wil maken. Ook ben ik nu zelfverzekerder in wat ik wil en hoe ik dat kan bewerkstelligen. Als ik achter mijn keuzes sta, draag ik dat ook uit en maakt me dat krachtig!”

“Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor de fijne begeleiding afgelopen tijd. Eerlijk gezegd heb ik geen feedbackpunten. Het voelde van begin af aan al vertrouwd bij jou. Je hebt me meer inzicht gegeven in wie ik ben en hoe ik met bepaalde dingen om kan gaan. Ook dat bepaalde eigenschappen helemaal niet ‘slecht’ zijn, terwijl ik het eerder wel zo heb ervaren. Dankzij de jouw gegeven handvatten kan er beter mee omgaan. En zo merk ik ook dat ik meer bezig ben met het hier en nu. Niet met wat ik in het verleden gedaan heb of wat er allemaal komen gaat. Dit geeft me veel meer rust. Ik ben zeker van plan alle tips te blijven gebruiken!”

“Nogmaals onwijs bedankt voor alle fijne, motiverende en goede/leuke sessies! Ik ben ontzettend blij dat ik met jou dit hele traject heb mogen doorlopen en meteen goed nieuws: ik heb de baan!! “

“Ik voelde mij ontzettend op mijn gemak bij Nicole en vanaf de eerste sessie had ik het gevoel dat zij mij begreep en er écht voor mij was. Door dat gevoel waren de sessies erg open, comfortabel en fijn. Daarnaast is Nicole is erg goed in het reflecteren en in kaart brengen van patronen, waardoor ik dingen van mijzelf leerde kennen die ik nooit aan elkaar gekoppeld had en/of beseft heb. Ook herkende zij bij mij de ‘hooggevoeligheid’ en andere denkpatronen of valkuilen, waardoor ik nu nog beter weet wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan. Tijdens, maar vooral ook nu na, het traject heb ik een ontzettende rust in mijzelf gevonden en ben ik Nicole ontzettend dankbaar voor alle motiverende, inzichtelijke en positieve woorden die mij weer op het juiste pad hebben gebracht. Ik ga haar sowieso missen!”

Nicole coacht me in mijn ontwikkeling in mijn werk. Ze stelt mij de juiste vragen waardoor ik mezelf kan spiegelen en (soms) tot verrassende inzichten over mezelf kom… en vervolgens kijken we hoe we hoe ik kan leren van deze inzichten, zowel in werk als prive.

Rondoo inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Rondoo?
Meld je aan voor de mailinglijst. Geen spam, maar wel inspiratie!


 


Nee, bedankt!