Coach in Helmond gevonden

Coach in Helmond

Zoek je een coach in Helmond?

Heb je het gevoel dat je:

 • niet lekker in je vel zit, last hebt van stress of tegen een burnout aan zit
 • het lastig vindt om keuzes te maken
 • niet meer op je plek zit op je werk, maar niet weet wat dan wel
 • het niet goed doet
 • meningen van anderen heel (of té) belangrijk vindt
 • altijd voor anderen klaarstaat, maar jezelf voorbijloopt
Stap voor stap dichter bij je~zelf

Graag loop ik naast je mee als coach in Helmond om jouw vraag te verhelderen en je inzicht te geven in de situatie waar jij je in bevindt. Door de verbinding weer te maken tussen je hoofd en je hart, kom je stap voor stap dichterbij je~zelf. Niet alleen maar denken en piekeren, maar ook weer het gevoel toelaten. Wie ben je ècht en hoe mag jouw pad eruit zien? Het doel is dat je weer lekkerder in je vel komt te zitten.

Laten we kennismaken...

Het begint met een 'klik'.

Spreekt mijn aanpak je aan en heb je behoefte aan een coach in Helmond die je helpt met reflectie, coaching of het ontdekken van jouw talenten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken...

Focus op jouw kracht

Op zoek naar wat je energie geeft.
 • Coach in Helmond

  In mijn praktijk voor persoonlijke coaching in Helmond onderzoeken we samen wie je bent, wat je wil en wat je kan. Dit zijn intensieve gesprekken waarin ik doorvraag, confronteer, spiegel en aanzet tot reflectie zodat je meer inzicht krijgt. Je leert meer te vertrouwen op je gevoel. Zo kom je (weer) in je kracht.

  Hierbij is het belangrijkste dat de klik tussen jou en mij goed is. Er moet een professioneel vertrouwen zijn om ruimte te geven aan soms diepgravende gesprekken.

  Coaching vanuit talent

  In het coachingstraject zet ik diverse werkwijzen in om jouw drijfveren en talenten nog beter in beeld te krijgen. Hoe het coachtraject eruit gaat zien, is afhankelijk van jouw vraag.

Gericht op zoek naar een coach?

Rondoo, coach in Helmond zet je weer in je kracht
Heb je behoefte aan reflectie, coaching of het ontdekken van jouw talenten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken...
Ervaringen van anderen met coaching door Rondoo

“Echt alweer een hele tijd geleden heb ik bij jou een coachingtraject afgerond. Ik zie hieronder dat het alweer meer dan een jaar is geleden. Ik wilde je even laten weten dat ik er veel aan heb gehad en nog steeds. Nu 2 weken werkzaam bij [……].

Daarnaast zijn mensen altijd blij verrast dat ik uit eigen initiatief een coach om hulp heb gevraagd wat voor hun inhoudt dat ik graag verder wil. Ik heb er dan ook zeker geen spijt van gehad en zou het iedereen aanraden! Heb eindelijk het gevoel dat ik echt stappen maak dat maakt wel gelukkig.”

“Ik heb het traject als zeer positief ervaren. Ik vond het fijn om o.a. inzicht te krijgen in mijn communicatiepatroon, manier van handelen en wat mijn valkuilen zijn. Ik vond het interessant om met deze inzichten aan de slag te gaan door bijv. reflecteren, het toepassen van de Roos van Leary, effectief confronteren, relativeren. Dit alles heb ik zowel in mijn privé,- als werksituatie kunnen toepassen.

Ik heb meer inzicht gekregen in wat ik op professioneel gebied in de toekomst wil en welke keuzes ik daarin kan en wil maken. Ook ben ik nu zelfverzekerder in wat ik wil en hoe ik dat kan bewerkstelligen. Als ik achter mijn keuzes sta, draag ik dat ook uit en maakt me dat krachtig!”

“Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor de fijne begeleiding afgelopen tijd. Eerlijk gezegd heb ik geen feedbackpunten. Het voelde van begin af aan al vertrouwd bij jou. Je hebt me meer inzicht gegeven in wie ik ben en hoe ik met bepaalde dingen om kan gaan. Ook dat bepaalde eigenschappen helemaal niet ‘slecht’ zijn, terwijl ik het eerder wel zo heb ervaren. Dankzij de jouw gegeven handvatten kan er beter mee omgaan. En zo merk ik ook dat ik meer bezig ben met het hier en nu. Niet met wat ik in het verleden gedaan heb of wat er allemaal komen gaat. Dit geeft me veel meer rust. Ik ben zeker van plan alle tips te blijven gebruiken!”

Wat Rondoo je biedt...

Binnen.

Coaching aan tafel om jou weer in je kracht te zetten!

Buiten.

Coaching in de natuur geeft ruimte om terug naar je~zelf te komen.

Met hond.

Een eerlijke spiegel die jou laat zien wat je kwaliteiten en valkuilen zijn.

Schakel titel

Toggle content goes here, click edit button to change this text.

Zet jij de eerste stap?

Het begint met een 'klik'.

Zet die eerste stap voor jezelf! Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken...

Relevante termen voor deze pagina zijn coach helmond, coaching helmond, coach werk, coach someren, coach mierlo, coach brandevoort, coach bakel, coach beek en donk, coach aarle-rixtel, coach gemert, coach veghel, life coaching, levenscoaching, personal coaching life coaching, levenscoaching, personal coaching
Situaties waarin Rondoo helpt: autisme, talenten ontdekken, spiritueel, angst, burnout, burn-out, depressie, stress, zelfvertrouwen versterken, onzekerheid verminderen, onrust, piekeren, assertiviteit, vermoeidheid, hoog gevoeligheid, rouwverwerking, coaching, overspannen, angst, eenzaamheid, geïsoleerd voelen, concentratie problemen.
Werkvormen waar Rondoo gebruik van maakt: Positieve psychologie, talentcoach, talent coaching, familieopstellingen, organisatieopstellingen, teamopstellingen, persoonlijke coaching, krachtcoaching, TMA methode, talentgericht ontwikkelen.
De regio waarin Rondoo actief is: Brandevoort, Helmond, Geldrop, Mierlo, Deurne, Nuenen, Someren, Asten, Lierop, Eindhoven, Aarle-Rixtel

Rondoo inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Rondoo?
Meld je aan voor de mailinglijst. Geen spam, maar wel inspiratie!


 


Nee, bedankt!