Burnout Helmond

Ik help je weer in je kracht te komen
Stap voor stap naar je~zelf

Burnoutcoach in Helmond

Burn-out klachten kunnen een grote impact hebben op je leven: gevoelens van stress of paniek, moeite hebben met keuzes, niet lekker in je vel zitten, problemen met werk of zelfs thuis… Weet je niet goed hoe je hiermee om moet gaan? Rondoo Coaching kan je helpen om je klachten te beheersen en een plek te geven. Ik bied burnoutcoaching vlakbij Helmond aan door middel van gesprekken in mijn praktijk of wandelcoaching in de natuur. Ik help je graag om te werken aan je klachten en je kracht weer terug te vinden.

Krachtcoaching door Rondoo

Rondoo burnoutcoaching vlakbij Helmond gaat dieper dan alleen de klachten die je werk of carrière beïnvloeden. Ik vind het belangrijk dat je weer dichter bij jezelf komt en samen gaan we op zoek naar jouw passie en jouw kracht. Welke gedragspatronen staan jou in de weg en hoe kun je hier verandering in brengen? En waar wil je nu eigenlijk naartoe?  Vanuit een positieve benadering gaan we samen in gesprek om hier achter te komen.

Coaching in de natuur

Heb je last van een burnout in de buurt van Helmond, maar is tegenover elkaar zitten praten niks voor jou? Misschien is wandelcoaching in de natuur dan wel iets voor jou. We gaan samen de natuur in, waar je vanwege de rust en natuurlijke omgeving beter los kunt komen van de dagelijkse prikkels. In de buitenlucht zijn helpt je om te reflecteren op jezelf, en wandelen is een laagdrempelige manier om je verhaal te doen. We doen oefeningen en wandelen om te ontspannen en om je hart en hoofd weer te verbinden. Daarnaast kan ik oefeningen doen met mijn coachhond Tommie, die je meer inzicht kan geven in je gedragspatronen.
Binnen.

Coaching aan tafel om jou weer in je kracht te zetten!

Buiten.

Coaching in de natuur geeft ruimte om terug naar je~zelf te komen.

Met hond.

Een eerlijke spiegel die jou laat zien wat je kwaliteiten en valkuilen zijn.

Burnoutcoach in Helmond

Loop je vast door de klachten die je ervaart van je burn-out, of merk je dat je tegen een burn-out aanzit? Dan kan burnoutcoaching vlakbij Helmond door Rondoo je helpen om je kracht weer terug te vinden en je leven weer op te pakken. Wil je meer weten? Lees hier meer over mij, coach Nicole Fleskens, of neem gerust eens contact op.

Het begint met een 'klik'.

Spreekt mijn aanpak je aan en heb je behoefte aan reflectie, coaching of het ontdekken van jouw talenten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken...

Voor inspiratie,
Volg me op @nicole_fleskens

Rondoo inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Rondoo?
Meld je aan voor de mailinglijst. Geen spam, maar wel inspiratie!


 


Nee, bedankt!