Burnoutcoach Eindhoven

Ik help je weer in je kracht te komen
Stap voor stap naar je~zelf

Burnoutcoaching in Eindhoven

Paniek, keuzestress, problemen op je werk of in je privéleven, en gewoon niet lekker in je vel zitten. Burn-out klachten kunnen een grote impact hebben op je leven. Daarom kun je veel baat hebben bij een burnoutcoach in de buurt van Eindhoven om jou te helpen deze klachten te navigeren. Bij Rondoo Coaching kan ik, Nicole Fleskens, je ondersteunen in het omgaan met je burnout in Eindhoven en ervoor te zorgen dat jij weer in je kracht kunt staan. Bij Rondoo bied ik zowel gesprekken in mijn praktijk aan, als wandelend coachen in de natuur. Zo kun jij de manier van coachen kiezen die jou het meeste aanspreekt.

Krachtcoaching

Bij de krachtcoaching gaan we samen dieper in op je klachten en onderzoeken we je gedragspatronen en de belemmeringen die je ervaart. Ik ga op zoek naar de persoon achter de burn-out: wie ben je, waar wil je naartoe en waar ligt jouw passie en jouw kracht? Vanuit een positieve benadering gaan we in gesprek om die vragen te beantwoorden en jou meer controle te geven over je klachten.

Wandelcoaching

Wil je liever niet alleen tegenover elkaar zitten in de praktijk? Misschien kan een wandeling in de natuur je helpen om gemakkelijker je verhaal te doen. We hoeven niet de hele tijd oogcontact maken en je kan tot rust komen in de natuurlijke omgeving. Wandelend coachen kan goed helpen met reflectie, ontspanning en is een laagdrempelige manier van burnoutcoaching bij Eindhoven. Daarnaast kan ik oefeningen met je doen met behulp van mijn coachhond Tommie, die je meer inzicht kan geven in je gedragspatronen. Zo gaan we ervoor zorgen dat je hart weer in verbinding komt te staan met je hoofd, en dat allemaal in de natuur.
Binnen.

Coaching aan tafel om jou weer in je kracht te zetten!

Buiten.

Coaching in de natuur geeft ruimte om terug naar je~zelf te komen.

Met hond.

Een eerlijke spiegel die jou laat zien wat je kwaliteiten en valkuilen zijn.

Burnoutcoach in Eindhoven van Rondoo

Belemmert jouw burnout in Eindhoven je in je werk en je privéleven, en weet je niet hoe je nu verder moet? Bij Rondoo Coaching kun je in mijn praktijk én in de natuur aan de slag gaan om weer terug in je kracht te komen. Wil je meer weten? Lees hier meer over mij of neem gerust eens contact op.

Het begint met een 'klik'.

Spreekt mijn aanpak je aan en heb je behoefte aan reflectie, coaching of het ontdekken van jouw talenten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken...

Voor inspiratie,
Volg me op @nicole_fleskens

Rondoo inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Rondoo?
Meld je aan voor de mailinglijst. Geen spam, maar wel inspiratie!


 


Nee, bedankt!