Burnoutcoach Brandevoort

Ik help je weer in je kracht te komen
Stap voor stap naar je~zelf

Burnoutcoaching in Brandevoort

Heb jij gevoelens van stress of paniek, moeite met keuzes maken of niet je niet lekker op je vel op je werk? Misschien heb je wel last van een burn-out of zit je daar tegenaan. Om leren om te gaan met dit soort klachten, kun je veel hebben aan een burnoutcoach in de buurt van Brandevoort. Bij Rondoo Coaching vind je diverse manieren van coaching die jou kunnen helpen. Ik, Nicole Fleskens, biedt zowel krachtcoaching door middel van gesprekken in de praktijk aan, als wandelcoaching in de natuur. Zo kunnen we samen aan de slag gaan om jouw burn-out klachten te leren beheersen.

Kom terug in je kracht

Bij Rondoo Coaching ga ik met je de diepte in om uit te zoeken wat jou belemmert om in je kracht te staan. We onderzoeken je gedragspatronen en de klachten die je ervaart. Maar ik kijk ook naar wie jij bent als persoon: waar wil je naartoe en waar ligt je passie nou eigenlijk? Vanuit een positieve benadering gaan we in gesprek en doen we relevante oefeningen om hier achter te komen.

Wandelcoaching voor burn-out klachten

Zit je met een burnout in Helmond, dan kan tijd doorbrengen in de natuur een grote positieve factor zijn. Daarom ga ik graag met je de buitenlucht in om jouw coaching voort te zetten. Je hoeft niet de hele tijd tegenover elkaar te zitten in een praktijkruimte, maar gaat lekker naar buiten om te ontspannen en te genieten van de omgeving. Uit onderzoek blijkt dat een natuurlijke omgeving je kan helpen om beter te reflecteren op jezelf, en dat ga ik dan ook samen met jou doen. Daarnaast kunnen we diverse oefeningen doen in de buitenlucht, waaronder met mijn coachhond Tommie. Zo gaan we proberen om jouw hart en hoofd weer te verbinden en je klachten te verlichten.
Binnen.

Coaching aan tafel om jou weer in je kracht te zetten!

Buiten.

Coaching in de natuur geeft ruimte om terug naar je~zelf te komen.

Met hond.

Een eerlijke spiegel die jou laat zien wat je kwaliteiten en valkuilen zijn.

Burnoutcoach in Brandevoort van Rondoo

Staat jou burnout in Brandevoort je in de weg om in je kracht te kunnen staan? Dan kan ik je helpen om deze klachten te navigeren door middel van burnoutcoaching in de buurt van Brandevoort. Wil je meer weten? Lees hier meer over mij of neem gerust eens contact op.

Het begint met een 'klik'.

Spreekt mijn aanpak je aan en heb je behoefte aan reflectie, coaching of het ontdekken van jouw talenten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken...

Voor inspiratie,
Volg me op @nicole_fleskens

Rondoo inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Rondoo?
Meld je aan voor de mailinglijst. Geen spam, maar wel inspiratie!


 


Nee, bedankt!