Midwinterwandeling

‘21 december: Midwinter’

Laat gedachten en onrust los

Op 21 december is het Midwinter, de kortste dag van het jaar, het overgangsmoment van donker naar licht. De natuur is in rust; in tegenstelling tot veel mensen… December is vaak een hectische maand, zowel zakelijk als privé. Er moeten budgetten gemaakt worden, deadlines moeten gehaald worden, cadeaus moeten gekocht worden, kerstdiners moeten perfect worden.

 

Misschien dat het dit jaar iets anders verloopt, maar de rust en stilte van de natuur zullen de meeste mensen niet ervaren. Dat contact zijn we vaak kwijtgeraakt. En dat is jammer, want de natuur leert ons dat het nodig is om te vertragen, je op te laden en je te bezinnen op dat wat komen gaat. Even pas op de plaats zeg maar. Ik vind het zelf heel waardevol om de verbinding met de natuur te voelen en naar binnen te kunnen keren.

 

Omdat ik jou ook een moment van vertraging en verstilling gun, heb ik een midwinterwandeling in de planning gezet. Lekker de natuur in. We wandelen in een traag tempo en we zullen een oefening doen om vooruit te kijken naar het komende jaar.

 

Op zondag 20 december en op maandag 21 december kun je met me meewandelen. We verzamelen om 08.30 uur en ik verwacht dat we ongeveer 2 uur onderweg zullen zijn. De exacte locatie, in de buurt van Helmond, ontvang je na aanmelding. Je betaalt voor deze fijne midwinterwandeling € 37,50 (Inclusief Midwinter-geschenkje).

 

Dus wil je je laten meenemen met het ritme van de natuur, de verbinding met jezelf weer voelen en vooruit kijken naar komend jaar, dan ben je van harte welkom om mee te wandelen!

Aanmelden

De kosten voor Midwinterwandeling zijn € 37,50 incl. btw en inclusief een Midwinter presentje.
De sessies vinden plaats in de regio Helmond. Na aanmelding krijg je de lokatie door.

  Ik meld me aan voor de 'Midwinterwandeling' op:

  zondag 20 dec. 2020 om 8.30 uurmaandag 21 dec. 2020 om 8.30 uur

  Binnen.

  Coaching aan tafel om jou weer in je kracht te zetten!

  Buiten.

  Coaching in de natuur geeft ruimte om terug naar je~zelf te komen.

  Met hond.

  Een eerlijke spiegel die jou laat zien wat je kwaliteiten en valkuilen zijn.

  Rondoo inspiratie

  Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Rondoo?
  Meld je aan voor de mailinglijst. Geen spam, maar wel inspiratie!


   


  Nee, bedankt!