Activiteiten

Activiteiten voor jou

Naast coachtrajecten die meerdere sessies duren, kun je bij mij ook terecht voor workshops en inspiratiesessies. Kijk hieronder maar eens of er iets voor je bij zit. Ik ontmoet je graag!

Rondoo - inspiratie en inzicht
Rondoo - welkom!
Rondoo coaching praktijk

Frisse start met wandelcoaching

Begin je dag vol energie en met een leger hoofd

Als je op dit moment veel aan je hoofd hebt, veel loopt te piekeren, de muren op je af komen of als je gewoon niet zo lekker in je vel zit, dan is een ‘Frisse Start Wandelcoaching’ heel waardevol voor je. Ik help je al vroeg op de dag om je hoofd leger te maken en je met meer energie aan de dag te laten beginnen.

Behoefte aan nieuwe inzichten?

Of gewoon een steuntje in de rug

Loop je tegen wat dingetjes aan in je werk of privéleven, maar vind je het nog te vroeg voor een heel coachtraject? Heb je het gevoel dat je alleen een duwtje in de rug nodig hebt? Boek dan een Inspiratiesessie bij mij!

Rust in je hoofd?

Even helemaal focus op jezelf

Eindeloos piekeren en malen, zonder dat het iets bijdraagt. We doen het allemaal en we ervaren het vaak als vervelend. In een ‘rust in je hoofd’-sessie help ik je om weer ruimte te maken in je hoofd. Om je gedachten te laten voor wat ze zijn en je te richten op het krijgen van nieuwe energie!

Gericht op zoek naar een coach?

Rondoo coaching zet je weer in je kracht
Heb je behoefte aan reflectie, coaching of het ontdekken van jouw talenten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken...
Rondoo inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Rondoo?
Meld je aan voor de mailinglijst. Geen spam, maar wel inspiratie!


 


Nee, bedankt!