Activiteiten

Activiteiten voor jou

Naast coachtrajecten die meerdere sessies duren, kun je bij mij ook terecht voor workshops en inspiratiesessies. Kijk hieronder maar eens of er iets voor je bij zit. Ik ontmoet je graag!

Rondoo - inspiratie en inzicht
Rondoo - welkom!
Rondoo coaching praktijk

Frisse start met wandelcoaching

Begin je dag vol energie en met een leger hoofd

Als je op dit moment veel aan je hoofd hebt, veel loopt te piekeren, de muren op je af komen of als je gewoon niet zo lekker in je vel zit, dan is een ‘Frisse Start Wandelcoaching’ heel waardevol voor je. Ik help je al vroeg op de dag om je hoofd leger te maken en je met meer energie aan de dag te laten beginnen.

Behoefte aan nieuwe inzichten?

Of gewoon een steuntje in de rug

Loop je tegen wat dingetjes aan in je werk of privéleven, maar vind je het nog te vroeg voor een heel coachtraject? Heb je het gevoel dat je alleen een duwtje in de rug nodig hebt? Boek dan een Inspiratiesessie bij mij!

Rust in je hoofd?

Even helemaal focus op jezelf

Eindeloos piekeren en malen, zonder dat het iets bijdraagt. We doen het allemaal en we ervaren het vaak als vervelend. In een ‘rust in je hoofd’-sessie help ik je om weer ruimte te maken in je hoofd. Om je gedachten te laten voor wat ze zijn en je te richten op het krijgen van nieuwe energie!

Gericht op zoek naar een coach?

Rondoo coaching zet je weer in je kracht
Heb je behoefte aan reflectie, coaching of het ontdekken van jouw talenten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Afspraak maken...
Ervaringen van anderen met coaching door Rondoo

“Echt alweer een hele tijd geleden heb ik bij jou een coachingtraject afgerond. Ik zie hieronder dat het alweer meer dan een jaar is geleden. Ik wilde je even laten weten dat ik er veel aan heb gehad en nog steeds. Nu 2 weken werkzaam bij [……].

Daarnaast zijn mensen altijd blij verrast dat ik uit eigen initiatief een coach om hulp heb gevraagd wat voor hun inhoudt dat ik graag verder wil. Ik heb er dan ook zeker geen spijt van gehad en zou het iedereen aanraden! Heb eindelijk het gevoel dat ik echt stappen maak dat maakt wel gelukkig.”

“Ik heb het traject als zeer positief ervaren. Ik vond het fijn om o.a. inzicht te krijgen in mijn communicatiepatroon, manier van handelen en wat mijn valkuilen zijn. Ik vond het interessant om met deze inzichten aan de slag te gaan door bijv. reflecteren, het toepassen van de Roos van Leary, effectief confronteren, relativeren. Dit alles heb ik zowel in mijn privé,- als werksituatie kunnen toepassen.

Ik heb meer inzicht gekregen in wat ik op professioneel gebied in de toekomst wil en welke keuzes ik daarin kan en wil maken. Ook ben ik nu zelfverzekerder in wat ik wil en hoe ik dat kan bewerkstelligen. Als ik achter mijn keuzes sta, draag ik dat ook uit en maakt me dat krachtig!”

“Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor de fijne begeleiding afgelopen tijd. Eerlijk gezegd heb ik geen feedbackpunten. Het voelde van begin af aan al vertrouwd bij jou. Je hebt me meer inzicht gegeven in wie ik ben en hoe ik met bepaalde dingen om kan gaan. Ook dat bepaalde eigenschappen helemaal niet ‘slecht’ zijn, terwijl ik het eerder wel zo heb ervaren. Dankzij de jouw gegeven handvatten kan er beter mee omgaan. En zo merk ik ook dat ik meer bezig ben met het hier en nu. Niet met wat ik in het verleden gedaan heb of wat er allemaal komen gaat. Dit geeft me veel meer rust. Ik ben zeker van plan alle tips te blijven gebruiken!”

“Nogmaals onwijs bedankt voor alle fijne, motiverende en goede/leuke sessies! Ik ben ontzettend blij dat ik met jou dit hele traject heb mogen doorlopen en meteen goed nieuws: ik heb de baan!! “

“Ik voelde mij ontzettend op mijn gemak bij Nicole en vanaf de eerste sessie had ik het gevoel dat zij mij begreep en er écht voor mij was. Door dat gevoel waren de sessies erg open, comfortabel en fijn. Daarnaast is Nicole is erg goed in het reflecteren en in kaart brengen van patronen, waardoor ik dingen van mijzelf leerde kennen die ik nooit aan elkaar gekoppeld had en/of beseft heb. Ook herkende zij bij mij de ‘hooggevoeligheid’ en andere denkpatronen of valkuilen, waardoor ik nu nog beter weet wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan. Tijdens, maar vooral ook nu na, het traject heb ik een ontzettende rust in mijzelf gevonden en ben ik Nicole ontzettend dankbaar voor alle motiverende, inzichtelijke en positieve woorden die mij weer op het juiste pad hebben gebracht. Ik ga haar sowieso missen!”

Nicole coacht me in mijn ontwikkeling in mijn werk. Ze stelt mij de juiste vragen waardoor ik mezelf kan spiegelen en (soms) tot verrassende inzichten over mezelf kom… en vervolgens kijken we hoe we hoe ik kan leren van deze inzichten, zowel in werk als prive.

Rondoo inspiratie

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Rondoo?
Meld je aan voor de mailinglijst. Geen spam, maar wel inspiratie!


 


Nee, bedankt!